Barion Pixel

Pachné Szévald Rózsa vagyok a „Rózsa Műhelye” márka tulajdonosa.

Célom az, hogy az egyedi kézműves termékeket jobban megbecsüljék. Termékeimet nagy szeretettel és tudással készítem, emellett kiemelkedő szerepet élvez a minőség és az igényesség is.

Tehetségemet és alkotó szenvedélyemet dédi mamámtól örököltem, aki híres volt kézimunkáiról a falujában és a környező településeken. Dédi a tudását átadta nagymamámnak, anyukámnak, tőlük tanultam minden fortélyt és praktikát. Nem csak a varrással ismertettek meg hanem a hímzéssel, kötéssel és a horgolással is.

Később a foglalkozásom női ruhakészítő lett.
2010-ben részt vettem egy foltvarró tanfolyamon, melyet megannyi előadás és tanfolyam követett. Minél többet varrtam annál jobban érdekeltek az új technikák.
2011-től rendszeresen veszek részt különböző patchwork kiállításokon.
2012-ben Waiblingenben (németországban) volt az első külföldi kiállítás, melyen megmutathattam tehetségem. Külföldön és belföldön is bemutatom alkotásaimat. Németország után részt vettem egy vándorkiállításon Svájc, Magyarország, Belgium együttes programsorozatán, melyen én is képviselhettem országunkat.
2015-ben részt vettem Baján a Guinnes Rekord felállításánál, melyen a Magyar nemzeti lobogót varrtuk 1080 darabból mely 1m x 2m lett és 6 óra 41 perc alatt készült el.
2019-ben a Kiss Áron Magyar Játék Társaság elismerését fejezte ki a munkám iránt. A Magyar Kézművesség 2019 pályázatára utazott Emily, aki a  “KIVÁLÓ JÁTÉKBABA” elismerésben részesült.
A kezdetek óta folyamatosan részt veszek kiállításokon és saját kiállításaim is vannak. Nagyszerű érzés, hogy a munkámba vetett hitet,
szeretetet és szakértelmet díjazzák.?

Dorina vagyok, anya lánya. Egy fiatal mosolygós, cserfes lány, akivel legtöbbször a kézműves vásárokon találkozhattok.
Emellett én vagyok a Rózsa Műhelye marketingese. Szakmám alapján  nemsokára Diplomás Közgazdász leszek, marketingkommunikáció szakiránnyal.
Természetesen én is készítek termékeket, főként a környezettudatos termékek a profilom, de nagyon szeretek veletek is találkozni, így az árusítás sem maradhat ki a heteimből.
Mivel sajnos mindenkivel nem tudok találkozni, így létrehoztam nektek a webshopot, remélem sikerült elnyerni a tetszéseteket.