Barion Pixel

Sziasztok!

Mi hölgyek imádjuk a táskákat,nem is tudjuk de a szerelmesei vagyunk ennek a kiegészítőnek.
Nem csoda hisz a női táskák sokszínűek. Megkülönböztetjük fazon és hordás szerint.
Megannyi táskára van szüksége egy nőnek, legyen szó hátizsákról, válltáskáról, oldaltáskáról, övtáskáról, kézitáskáról, alkalmi táskáról stb.
Igyekszünk minél több funkciót betöltő táskát keresni, hogy a legtöbb ruhánkhoz és cipőnkhöz passzoljon, mégis tele van a szekrény a táskáinkkal, mert egyszerűen kell. Egy nőnek szüksége van táskákra. (amit ma már a  férfiak is kezdenek megérteni.)

Rengeteg időt képesek vagyunk eltölteni azzal hogy megtaláljuk a számunkra megfelelőnek ítélt táskát. A táskákkal szemben elvárásaink vannak. Szeretjük, ha esztétikus, elegáns, stílusos, de ne legyen túl sok, megtaláljunk benne mindent, legyen zsebe, ha több van az a legjobb, kézben és vállon egyaránt  hordhatók, de ha hátizsákként is lehet akkor az már fenomenális és legyen könnyen tisztítható/ tisztán tartható.
Legyen minőségi, hogy ne az az érzésünk legyen hogy szép-szép de kár volt érte…
A jó táska bírja a strapát, rendesen meglehet pakolni, kényelmes és szép is.Rengeteg elvárás aminek meg kell felelni, ami többségében elég nehéz, mivel rengeteg stílus és rengeteg fazon található meg a kínálati piacon, amihez hozzá jön a mi ízlésünk, személyiségünk, és elvárásaink.
Persze a szeretett táskánk magabiztosságot is ad, főleg ha praktikus is és minden egyből kézre áll.A rendszerezett táska = boldog táska és a tulajdonosa is boldog, mert időt és energiát spórol, ami a mai felgyorsult „világban” nagy előnyt jelent.
Mivel mi készítjük ezeket a csodás táskákat így minden termékből limitált 1-2 darab készül, ezért érdemes lecsapni rá, mert nem valószínű, hogy lesz másik ezáltal egyediséget, exkluzivitást is kapsz.
Sokat kísérletezünk, hogy a „tökéletes” #táskákat mutassuk be nektek, hogy ti már semmilyen problémába ne ütközzetek a használatuk során. Ha esetleg van észrevételetek, amivel jobbá és könnyebbé tehetjük az adott táska fazon használatát, akkor az építő észrevételeket szívesen vesszük a rozsamuhelye@gmail.com email-címen illetve nagyon szeretjük ha írtok véleményt, mellyel segítitek nőtársaitok és nekünk egy jó visszajelzés is egyben.
A Rózsa Műhelye által készített egyedi táskákban megcsodálnak téged, nem mellesleg passzol az életstílusodhoz.
Érdemes figyelni az oldalam táska kínálatát, mert folyamatosan bővül a választék és ha szerencséd van hozzá illő kiegészítőre is lecsaphatsz.
Coco Chanel szavaival élve, ne feledd ” A divat változik, a stílus örök.”. Merj önmagad lenni és találd meg a hozzád leginkább illő darabot és a magabiztosságod is garantált.