Barion Pixel

Sziasztok 😀

Egész évben vágyunk egy egy városba, országba, tervezgetjük a nyaralást évszaktól függetlenül.
Mindig nagy fejtörést okoz,hogy mit vigyünk magunkkal, hogyan pakoljunk be.
Gondoltam megosztom veletek az évek alatt összegyűlt tapasztalataimat egy sorozat keretén belül, hogy hogyan tudunk minél több helyet spórolni, hogyan lehet az utazás környezettudatosabb és megosztok néhány helyet is, ahova én szívesen utazok.
Mivel szeretem magam körül a rendezettséget, így rengeteg időt megtakarítok azzal hogy nem kell keresgélnem, mi hol van és szánhatom ezeket a perceket a kalandokra.

Ha leruccanok a Balatonra egy napra, akkor azt Élményhátizsákkal teszem.
Mivel ételérzékeny vagyok, így a kajázás nem mindig egyszerű, így az étel érzékenyek csomagját is beteszem. Ebbe berakom a kajcsim, nasit meg a kulacsom meg egy jégakkut. Ezenkívül csak egy gyógyszeres Intim neszi van még a táskámba, biztos ami biztos, meg egy törölköző, ha esetleg fürdőznék.
Ha társasággal megyek, akkor könyvet nem viszek magammal, de ha több napra megyek akkor könyvmolytokba téve utazik ő is velem.

Én a Balatont nagyon ajánlom, mind az északi mind a déli oldalt. Ha társasággal vagy, akkor vitorlást is tudtok bérelni, hajókázni, megleshetitek Tihanyt, vagy az állatkertet. Na és persze lehet nagyokat csobbanni.  Mindig remek választás, az egyik kedvenc helyem nekem is. Egyre több fiatal turistával is lehet találkozni, így akár új barátságok is kötődhetnek.

By: Dorina