Barion Pixel

Kedves Barátaink, Vásárlóink!

Örömmel tekintünk vissza az idei évre, mely tele volt kihívásokkal, inspirációval. Szeretnénk megköszönni mindannyiuknak a hűségüket és támogatásukat. Ebben a rövid összefoglalóban szeretnénk veletek megosztani az idei eseményeinket, sikereinket és a terveinket a következő évre.

Az év során részt vettünk számos kézműves vásáron (Bajai Halfőző fesztivál, Balatonboglári szüreti fesztivál, Völgy piac stb.), ahol lehetőség nyílt találkozni veletek személyesen. Ezek a rendezvények nemcsak lehetőséget adtak nekünk a termékeink bemutatására, de kiváló alkalmat teremtettek az ötletek és visszajelzések gyűjtésére is. A közvetlen kapcsolatotok a legértékesebb visszajelzés számunkra, és mindig inspirál minket a további fejlődésre. 
Emellett persze számos mini sikert is magunk mögé tudhatunk, mint például a webshopon való kártyás fizetés lehetősége, az új tik tok csatornánk létrehozása, az én (Dorina) mini filmes szerepeim és a műhely újragondolása is, mely ha minden jól megy 2024-ben meg is nézhettek a saját szemetekkel.

A 2024-es év is számos izgalmas lehetőséget tartogat számunkra. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy továbbra is kreatív és egyedi textil termékeket készítsünk nektek, mindamellett hogy a jól megszokott magas minőségben és környezettudatos szemléletben kapjátok kézhez az alkotásokat. Új kollekcióinkkal és tervezési irányainkkal olyan tárgyakat hozunk létre, melyek még inkább tükrözik a természet szépségét, a környezettudatosságot és az egyedi kézműves munkát.

A jövő évben terveink között szerepel az online jelenlétünk további erősítése, hogy még könnyebben elérhessétek a termékeinket, bárhonnan is legyetek.
Itt fontos információ, hogy a webshop tökéletesítése végett, Januárban nem lesz lehetőségetek a webáruházban való vásárlásra!
Továbbá a közösségi média profiljainkon elérhetőek leszünk és februártól itt is. Úgyhogy akinek januárban van a szülinapja vagy ajándékot szeretne, az még idén 2023-ban vegye meg a kinézett terméket. Köszönjük! 😀

Az idei évhez hasonlóan továbbra is számíthattok ránk a minőségi munkára, az egyedi tervezésekre és a barátságos ügyfélszolgálatra (:D). Köszönjük, hogy velünk tartottatok az év során, és várjuk, hogy együtt folytathassuk ezt az utat a következő esztendőben.

Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánunk nektek!

Szeretettel,

Dorina & Rózsa
A Rózsa Műhelye Csapata